Počet položek: 0 0 Kč

Jak nás vidí zákazníci na Heurece?

17.04.2024

Rýchle dodanie

23.02.2024

Rychlé jednání i dodání.

27.01.2024

superobchod

26.01.2024

Naprostá spokojenost

14.01.2024

Rychlost dodání Ceny Komunikace Přehlednost

Nemožnost platby kartou

12.01.2024

Vše ok

02.01.2024

Rychlé vyřízení objednávky Přehledné webové stránky Podrobné informace o výrobku

Kvalitní zboží, se kterým jsem spokojený několik let

29.12.2023

Rychlost, kvalita, spokojenost

30.11.2023

Paní na telefonu byla velice příjemná a vstřícná, řekl bych, že šla až nad rámec svých povinností. Doporučuji.

27.11.2023

Dobrývečer. Rychlé jednání a dodání. Super.

24.11.2023

Rychlé jednaní i dodání.

15.11.2023

kvalita zboží, profesionalita

žádná

28.10.2023

Dobrý večer. Rychlé jednání a dodaní. Doporučuji.

02.10.2023

rychlé a bezproblémové doručení

17.07.2023

Rychlé vyřízení objednávky Velký výběr Alphy Industries

Nakupuji zde pravidelně. Spolehlivý obchod.

30.05.2023

Nakupuji v Etappa asi 7 let,bundy zimní, jarní,mikiny, trička alpha industries jsem velmi spokojený, top kvalita

01.05.2023

profesionálové kvalita značka za rozumnou cenu

Rychlé vyřízení objednávky

14.02.2023

Kvalitní oblečení od Alpha industries jako vždy a rychlé vyřízení a odeslání objednávky

26.01.2023

Skvělé zboží, skvělé služby.

Žádná.

24.11.2022

Extrémní rychlost odeslání zboží, asi 15 minut od potvrzení objednávky už byla zásilka v přepravě, obchod mohu jen doporučit.

18.11.2022

Určitě obchod doporučuji!Bleskove dodani a bunda nadherna.

17.11.2022

Velmi rychle doručení, zboží kvalitně zabaleno a vše v pořádku dodáno dle objednávky. Naprostá spokojenost.

31.10.2022

kvalitní sortiment rychlost komunikace

27.10.2022

bezkonkurenční nabídka kvalita rychlost komunikace slevy

Úžasné produkty. (aspoň ten bomber co mám já je boží) Vysoká kvalita produktů. Výhodnější ceny na některé zboží. Kdo chce bomber, tak jedině od Alpha Industries. Děkuji moc.

18.10.2022

Rychlost dodání

Nic

16.10.2022

Velký výběr kvalitního zboží Rychlost vyřízení objednávky a zaslání Po zaplacení zboží vám ho hned zašlou

Doporučuji tento obchod, nakupuji zde již 6 let

09.04.2022

Precizní a kvalitní výrobky od Alpha Industries, tyto trička a bundy vydrží hodně let, mám trička teto značky dokonce 16 let, a stale drží

11.03.2022

seriozní jednání vše O.K. doporučuji

22.02.2022

Velmi rychlé doručení. Bezvadná komunikace.

07.02.2022

Vše bez problému Doručení do dvou dnů

25.01.2022

Obchod mohu vřele doporučit, vstřícné jednání, blesková odezva. Jednu položku z objednávky jsem vracel, a hned druhý den, poslali peníze zpět. Určitě u nich nakoupím znovu.

20.11.2021

Super jednání, rychlé dodání a zboží dorazilo v pořádku.

20.10.2021

rychle zasílaní snadná výměna

při výměně jsem musel zaplatit poštovné

Kupoval jsem bundu a musel jsem vyměnit velikost. Bylo by skvěly pokud tento autorizovaný obchod s ikonickým zboží by měl prodejnu kde by ty velikosti se dalo vyzkoušet.

19.10.2021

rychlost dodání; dobrá komunikace; bezproblémová výměna zboží

22.08.2021

rychlost dodání zboží

žádná

27.12.2020

Velmi rychlé vyřízení/doručení i v předvánočním období. Příjemně široký sortiment.

26.11.2020

Rychlost,spolehlivost,solidnost.

22.11.2020

Dobrá komunikace, velký výběr velikostí

09.11.2020

Rychle vyřízení

19.10.2020

Na poprvé mi bunda přišla malá, ale paní ihned po dohodě a zaslání poslala správnou velikost.Ochotná , rychlá a vstřícná.

20.09.2020

Super akční ceny !

25.04.2020

Rychlost a spolehlivost

Děkujeme za kladné hodnocení, jsme rádi, že jste byl spokojen. Etappa Alpha Shop

07.04.2020

Muj prvni nakup

Děkujeme za pozitivní hodnocení, velmi si ho vážíme. Etappa Alpha Shop

13.01.2020

bunda byla bohužel malá díky mimořádně vsřícné paní na obchodě vrácení peněz proběhlo pří osobní návštěvě okamžitě a bez problémů za mě 10 z deseti .

Děkujeme za pěknou recenzi a hodnocení našich služeb. Etappa Alpha Shop

04.12.2019

Perfektní komunikace Rychlost odeslání Sortiment

Kamenný obchod jen v Jihlavě

Děkujeme za pěknou recenzi a hodnocení. Martin | Etappa Alpha Shop

03.12.2019

profesionální přístup maximální možná rychlost dodání

poptal jsem zboží, během 24hodin přišla omluva, že požadované nemají, ale okamžitě objednali a během pár dní mi bunda přišla :-)

Děkujeme za pozitivní recenzi, velmi si jí vážíme a přejeme mnoho spokojenosti se zbožím z eshopu etappa.cz Martin | Etappa Alpha Shop

29.09.2019

Rychlé jednání

Děkujeme za hodnocení a jsme rádi, že jste se službami spokojeni. Martin z Etappa Alpha Shop

21.09.2019

Spolehlivý nákup i doručení bez problémů do 2 dnů.doporučuji.

Děkujeme za vaše hodnocení a spokojenost se službami i zbožím. Velmi si toho vážíme. Martin z Etappa Alpha Shop

08.09.2019

Super e-shoo,skvělá komunikace,rychlé dodání všem doporučuji!!!

Děkujeme za pochvalnou recenzi. Velmi si vašeho hodnocení vážíme. Martin z Etappa Alpha Shop

17.06.2019

Rychlé a perfektní doručení

Děkujeme za pochvalné hodnocení, velmi si toho vážíme. Martin z Etappa Alpha Shop

25.05.2019

Som velmi spokojna Expresne rychle dorucenie Super komunikacny pristup Vyborna kvalita vyrobku

Děkujeme za velmi pěkné a pozitivní hodnocení. Jsme rádi, že jste byla spokojená. Martin z Etappa Alpha Shop

07.05.2019

Maji moji oblibenou znacku. Jsou rychli a perfektni komunikace.

Spokojenost

Děkujeme za vaši pěknou recenzi. Jsme rádi, že jste s našimi službami spokojen. Martin (Etappa Alpha Shop)

10.04.2019

Vse OK

Děkujeme. Těší nás, že jste byl spokojen. Martin (Etappa Alpha Shop)

05.03.2019

Rychlé dodání Kvalitní oblečení Zákaznické slevy

Rozhodně prověřený obchod se super zbožím.

Děkujeme za veskrze pozitivní recenzi. Jsme rádi, že jste spokojený! Martin | Etappa Alpha Shop

30.12.2018

Bleskove dodani

Děkujeme za pěknou reakci na naše služby a služby našich dopravních partnerů. Martin | Etappa Alpha Shop

14.12.2018

Přehledné stránky. Rychlé vyřízení objednávky- do 2 dnů doručeno.

Dobrý den, děkujeme za pochvalnou reakci a přejeme mnoho spokojenosti se zakoupeným zbožím. Martin | Etappa Alpha Shop

28.11.2018

Vracela jsem jedno tričko, peníze mi byly obratem vráceny na účet :-).

Děkujeme za pěkné hodnocení a přeji maximální spokojenost s ostatním zbožím z obchodu Etappa Alpha Shop. Martin | etappa.cz

09.11.2018

Rychlost dodání. Kvalita komunikace.

Děkujeme za hodnocení! Martin z Etappa Alpha Shop

30.10.2018

Perfektní komunikace a minimální dodací lhůty

Děkujeme za velmi pěkné hodnocení! Martin z Etappa Alpha Shop

20.10.2018

Výborná komunikce,super zboží všem doporučuji,ceny Alpha Industries o hodně levnější než na Quens nebo Footshop !!!

Děkujeme za pěkné hodnocení, jsme rádi, že jste spokojen jak se službami obchodu Etappa Alpha Shop, tak se zbožím Alpha Industries. Martin z Etappa Alpha Shop.

15.10.2018

Skvělý obchod

Děkujeme za pěkné hodnocení, těší nás, že jste s objednávkou i službami obchodu byla spokojena. Martin z Etappa Alpha Shop.

14.10.2018

Doručeno hned na druhy den

Děkujeme za pěkné hodnocení obchodu. Veškeré zboží máme skladem, neotálíme tedy s dodáním a snažíme se vyřídit objednávku ve stejný pracovní den, kdy ji obdržíme. Jsme rádi, že ji dopravci dokáží dodat hned následující den. Martin z Etappa Alpha Shop.

07.10.2018

Rychlé vyřízení

Děkujeme za pěkné hodnocení, jsme rádi, že jste byla spokojená. Martin z Etappa Alpha Shop

13.08.2018

Neskutečně rychlé dodání zboží. Super!

Amazon nebo Alza se zde mohou učit, jak rychle dodávat zboží :-)

Velice děkujeme za kladnou recenzi. Veškeré zboží máme na našem skladě, proto ihned expedujeme, aby si zákazník svou objednávku užil co nejdříve. Martin z Etappa Alpha Shop

02.08.2018

rychlé jednání, rychlé doručení..

Děkujeme za velmi pěkné hodnocení, velice se ho vážíme a jsme rádi za spokojenost. Martin z Etappa Alpha Shop

12.04.2018

velice slušná prezentace produktů

Děkujeme za skvělé hodnocení obchodu. Jsme rádi, že jste byl spokojen. Martin z Etappa Alpha Shop

20.03.2018

výběr rychlost dodání 4. nákup a vždy 100%

zboží co nabízí vždy skladem, velmi rychlé dodání, hodně odběrových míst, doprava za dobrou cenu, za mě 100%

Děkujeme za velmi pěkné hodnocení. Jsme rádi, že se k nám vracíte a jste s našimi službami a zbožím spokojen. Martin z Etappa Alpha Shopu

26.02.2018

Potřeboval jsem přidat ještě jiné zboží a bez problému proběhlo vše po telefonickém hovoru.

Perfektní přístup

Děkujeme za vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste byl spokojen a vše proběhlo podle vašich představ. Martin z Etappa Alpha Shop

25.02.2018

Zcela bezproblémové, rychlé dodání.

Děkujeme za pěkné hodnocení. Těší nás, že jste byl spokojen s našimi službami a přejeme ať zboží dlouho slouží! Martin z Etappa Alpha Shop

20.02.2018

rýchle dodanie tovaru aj do Kosic na SVK.

Děkujeme za pěknou recenzi, jsme rádi, že jste byl spokojen s dodaným zboží i rychlostí na Slovensko! Martin z Etappa Alpha Shop

05.02.2018

Kvalitní zboží, bezproblémová domluva.

Děkujeme za vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste byl spokojen nejen s našimi službami, ale především se zbožím! Martin z Etappa Alpha Shop

23.01.2018

Vše proběhlo OK.Komunikace na 100% .

Děkujeme za bezvadné hodnocení, jsme rádi, že jste byl spokojen. Martin z Etappa Alpha Shop

30.12.2017

Rychlost

Děkujeme za pěknou recenzi a věříme, že budete i do budoucna s naším eshopem spokoen. Martin z Etappa Alpha Shop

11.11.2017

Objednáno a v pohodě doručeno

Děkujeme za pěkné hodnocení. Jsme rádi, že jste byl spokojen. Martin | Etappa Alpha Shop

30.09.2017

Som spokojna s internetovou strankou je prehladna a tovar bol doruceny rychlo

Velice děkujeme za vaše hodnocení, Zuzano. Jsme rádi, že jste byla spokojena a věříme, že nešlo o poslední obchod. Martin | Etappa Alpha Shop

29.09.2017

rychlé dodání kvalitního zboží

Spokojenost, příště nakupím zase ;)

Děkujeme Michale za pěkné hodnocení nákupu na e-shopu Etappa Alpha Shop. Jsme rádi, že jste byl spokojen a chystáte se nám zachovat přízeň i nadále. Martin | Etappa Alpha Shop

24.08.2017

Zboží jsem si objednal a druhý den došlo. Takže OK.

Dobrý den, děkujeme za ohodnocení našich služeb. Vzhledem k tomu, že máme všechno zboží na skladě, snažíme se odeslat objednávku v co nejkratším termínu. Martin | Etappa Alpha Shop

10.05.2017

Větší sortiment trik,mikin

Dobrý den, děkujeme za podnět. Značka Alpha Industries je vyhlášena především jako výrobce bund a trika a mikiny stojí na okraji spektra produkce. Nicméně v nabídce máme všechny barvy nejoblíbenějšího trika Basic a i další trika a mikiny, které jsou aktuálně v nabídce se snažíme mít skladem u nás v e-shopu. S rozšiřováním sortimentu stále pokračujeme. Hezký den Martin z Etappa Alpha Shop Edit 08/2017: právě jsme doplnili množství mikin z nové kolekce 2017/2018!

02.04.2017

originální zboži značky Alpha undustries

málo produktů značky Alpha...

Děkujeme za pěkné hodnocení nákupu i obchodu. Veškeré zboží, které je na eshopu je skladem a ihned k dodání. Nenabízíme zboží, které fyzicky nemáme k dispozici, proto se může zdát, že jiné obchody mají větší výběr - ne vždy jsou však všechny velikosti, nebo modely k dispozici i u výrobce a bylo by nefér abychom jej nabízeli zákazníkům na eshopu. Nabídku stále rozšiřujeme s důrazem na sezonnost a doplňujeme nejžádanější kusy. Věříme, že budete při příštím nákupu opět spokojen. Martin z obchodu Etappa Alpha Shop

01.04.2017

Široká nabídka kvalitního zboží,dobrá komunikace s obsluhou, přehledný eshop.

Nenašel jsem.

Doporučuji.

Děkujeme za pěkné hodnocení. Velmi si ceníme vaší příznivé reakce. Martin z Etappa Alpha Shop

14.12.2016

Pěkný výběr,přehlednost..

Děkujeme za pěkné hodnocení. Jsme rádi, že jste byla spokojena a těšíme se na další nákupy ;-) Martin, Etappa Alpha Shop

04.12.2016

Kvalitný tovar

Děkujeme za hodnocení obchodu a zboží. Jsme rádi, že můžeme značku Alpha Industries nabízet našim zákazníkům ve stále větším výběru. Martin, Etappa Alpha Shop

13.11.2016

rychlost komunikativnost kvalita 3XL je opravdu 3XL

nemá

ráda nakoupím znovu

Děkujeme za hodnocení a velmi si vážíme, že kladně hodnotíte komunikaci, u našich e-shopů považujeme kvalitní komunikaci se zákazníky za prioritu. Martin, Etappa Alpha Shop

31.10.2016

Perfektní !!! Jak komunikace tak rychlost doručení obchod jednoznačně doporučuji !!

Jsme rádi, že celý obchod proběhl k vaší spokojenosti. Moc děkujeme za pěknou recenzi. Martin, Etappa Alpha Shop

24.10.2016

Vše perfektní

Žádné jsem nezjistil

Dobrá volba

Moc vám děkujeme za pěkné a pozitivní hodnocení. Martin, Etappa Alpha Shop

17.10.2016

Kvalitu

SUPER.Určitě budu nakupovat znova.

Děkujeme za pěkné hodnocení a těšíme se na další nákupy. Martin, Etappa Alpha Shop

29.07.2016

Výborná komunikace, rychle dodání, super!!! Mohu jen doporučit.

Děkujeme za velmi pěkné hodnocení. Jsme rádi, že vše proběhlo podle vašich představ a těšíme se na další obchod. Martin Wagner Etappa Alpha Shop

22.05.2016

Dal bych do nabídky více triček a reklamních předmětů od Alpha industries

Dobrý den, děkujeme za příznivou recenzi obchodu. Problém s dodáním dopravní společností, která zásilku místo v pátek dodala v pondělí jsme individuálně řešili a věříme, že příště budete spokojen na plný počet :-) Rovněž nabídku zboží AI postupně rozšiřujeme. Martin, Etappa Alpha Shop

05.05.2016

OK

Děkujeme za pěkné hodnocení našeho obchodu a těšíme se na další spolupráci. Martin, Etappa Alpha Shop

07.04.2016

Přehledný eshop, dobré ceny

Děkujeme za pěkné hodnocení. Jsme rádi, že jste byl s nákupem i službami spokojen. Martin Etappa Alpha Shop

21.02.2016

Nemá

Spokojenost

Dobrý den, děkujeme za plný počet, jsme rádi, že jste byl spokojen. Martin Etappa Streetwear

20.02.2016

zboží skladem je opravdu skladem

žádné

velice slušný obchod, superrychlé dodání skvělá komunikace při výměně zboží žádné další poštovné při posílání jiné velikosti

Dobrý den, děkujeme za velmi pěkné hodnocení obchodu. Jsme rádi, že váš nákup u nás proběhl k oboustranné spokojenosti a věříme, že nám zachováte přízeň i v budoucnu. Martin Etappa Streetwear

07.02.2016

rychlost a spolehlivost, osobní jednání a vstřícnost

Přehledný web a možnost ověření velikosti a provedení před objednáním, osobní a vstřícný přístup, dobře zabalené zboží a velmi velmi rychlé dodání. Absolutní spokojenost.

Dobrý den, moc děkujeme za velmi příznivé hodnocení. Velmi si ho vážíme. Věříme, že si zboží užijete a zachováte nám přízeň i v budoucnosti. Martin Etappa Streetwear

29.12.2015

Rychle dodanie, dobre ceny

ziadne

Bol som velmi spokojny s nakupom

Děkujeme za velmi kladnou recenzi a příznivou reakci. Jsme rádi, že jste byl spokojen a zboží splnilo vaše očekávání. Martin Etappa Streetwear

30.11.2015

Zboží Alpha Industries, rychlost

Nic

Doporučuji, velký výběr, kvalitní zboží, rychlé vyřízení

Dobrý den, děkujeme za pěkné hodnocení, velmi si toho vážíme. Martin Etappa Streetwear

22.11.2015

Moji oblíbenou značku Alpha Industries mají hodně skladem, nemusím čekat na dodání. Dobré ceny.

Dobrý obchod s kvalitníma hadrama. Jsme spokojený s rychlostí dodání.

Jsme rádi, že jste byl s nákupem i nabídkou spokojen a věříme, že budete spokojen i nadále. Děkujeme za pěkné hodnocení. Martin Etappa Streetwear

19.11.2015

SUPER ZBOZI

ZADNE

DOPORUCUJI VSEM

Velmi děkujeme za skvělé hodnocení, velmi si ho vážíme a věříme, že budete se zbožím spokojen. Martin Etappa Streetwear Shop

06.11.2015

dobré zboží

nevím o žádných

Nakupujte zde!

Dobrý den, děkujeme za skvělé hodnocení, velmi si vaší přízně vážíme. Martin Etappa Streetwear

06.11.2015

Výborná komunikace Zboží skladem opravdu mají

S nákupem jsem moc spokojená. Velmi rychlé dodání, na výběr několik druhů dopravy. A hlavně kvalitní zboží, které jsem dlouho scháněla

Dobrý den, děkujeme za krásné hodnocení. Martin Etappa Streetwear

26.10.2015

- zbozi skladem a tim padem rychle dodani

Vsetko ok, urcite doporucuji.

Děkujeme za velmi pěknou recenzi, těší nás, že jste byl spokojen. Martin Etappa Streetwear Shop